Biludlejning Amsterdam

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Amsterdam
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Amsterdam


 

Information omkring biludlejning Amsterdam

At Leje en bil i Amsterdam er ikke tilrådeligt aktivitet, for den gamle del af byen er så lille og kompakt, at det gøre kørslen farlig. Faktisk lejer kun få besøgende en udlejningsbil, men vælger i stedet at bruge byens vidunderlige offentlig transport system, der består for det meste af sporvogne, samt en metro og busser, der tjener det yderste.

En anden populær måde at komme rundt i Amsterdam er på cykel. Ja, Amsterdam er kendt for sine mange cykler, flere end de fleste byer rundt omkring i verden har, og mange af beboerne i byen vælger at cykle i stedet for at gå eller tage offentlig transport. Byen er utrolig cykelvenlig, med cykelstier overalt og en utrolig mængde af opmærksomhed for cyklister, der modtager retten til vejen i næsten enhver situation.

Turister kan nemt leje cykler til at komme rundt Amsterdam fra en af de mange cykler udlejningsbutikker rundt i byen (sporvogn og metro stationer er et godt sted at finde en). En typisk daglig cykeludlejning kører mellem € 9 og 12 €, og sørg for at investere i en robust cykel lås, da der er et stort antal cykler tyverier i Amsterdam.

Hvis du er klar til at køre i Amsterdams gader, findes der biludlejningsfirmaer i Schiphol Lufthavn, herunder internationale mærker som Hertz, Avis og Budget. Vær opmærksom på, at gaspriserne er ekstremt høje i Amsterdam - op til $ 11 pr gallon - og at parkering er næsten umuligt i byens centrum. Vær sikker på at tjekke med dit hotel, før du lejer en, for at sikre, at du vil få et sted at parkere.

 

Elverbrn legetj