Amsterdam Natteliv, Cafe og Resturant


 

Amsterdam Natteliv

En af de største fordele for den besøgende i Amsterdam af denne århundreder gamle by og dens lange multikulturelle historie er, at der er bogstaveligt talt tusindvis af forskellige restauranter at vælge imellem. Alle slags madretter tænkelige er repræsenteret her, uanset om du er interesseret i thai og vietnamesisk, fransk og italiensk, eller argentinsk og chilensk.

Valget af restauranter i Amsterdam er dit, om hvorvidt du er i Den Gamle By, langs Canal Ring eller i museet distriktet, er der masser af gode spisemuligheder. Hvis du er i den Gamle By og leder efter en god kop kaffe og en chance for at se folk på gaden gå forbi, bør du få tid til at besøge Café Luxembourg (Spuistraat 24, Centrum, Amsterdam, 31 206 20 62 64). Mød dine venner her, og vælg derefter en af de mange nærliggende spisesteder.

Mens du går langs Canal Ring, kan du være sikker på at blive fristet af de hollandske pandekager. Pandekage Bageri (Prinsengracht 191, Canal Ring, Amsterdam, 31 206 25 13 33) har en kanal-side gårdhave, hvor du kan sidde og nyde en af de søde og krydrede pandekager, som helt sikkert er en top Amsterdam attraktion. For et mere solid madret senere, er et godt valg for en romantisk aften nede ved vandet De Belhamel (Brouwersgracht 60, Canal Ring, Amsterdam, 31 206 22 10 95), som tilbyder fransk madretter i en kunstnerisk udsmykket atmosfære, med sidepladser hvor der er udsigt over den Herengracht kanal.

Der er også masser af vegetariske spisesteder blandt Amsterdams spisemuligheder - i modsætning til visse andre større byer rundt omkring på kontinentet. For eksempel, på Utrechtsestraat shopping boulevard finder du The Golden Temple, en indisk restaurant, der tilbyder alle former for enkle og velsmagende vegetariske valgmuligheder plus økologisk te og juice.

Når det kommer til Amsterdams natteliv, har byen et meget spændende natteliv. To store torve at prøve, er Leidesplein og Rembrandtplein – Som begge har et stor udvalg af musikklubber, jazz barer, pubber, lounges og restauranter inden for gåafstand.

Elverbrn legetj