Amsterdam shopping


Find de gode steder at shoppe i Amsterdam

Shopping er en glæde i en by som Amsterdam, som er fuld af steder at bruge dine penge. Fra modebutikker til antikviteter butikker og souvenirbutikker til store indkøbscentre, du vil ikke finde nogen mangel på shopping terapi i byen. At beskrive hele Amsterdams shopping muligheder ville tage sider, for byen er fyldt med shopping oplevelser, der appellerer til enhver smag og lyst.

Der er ingen nøjagtige Amsterdam shopping oplevelse. Bøger og antikviteter er begge populære varer i Amsterdam hvis det interesserer dig, og ligeledes mode og design. De mest berømte af turist souvenirs, kan købes i Amsterdam, er det hollandske træsko, selvom den er gammeldags, er den stadig en sjov minde fra Holland. Porcelænsdukker og øl krus er en anden populær souvenir, at mange mennesker vælger at tage hjem fra Amsterdam. Alle disse elementer kan købes på det populære Amsterdam shopping steder, som fx Souvenirs 33 (PC Hoofstraat 33, +31 (0) 20 662 1213, www.souvenirs33.com), hvor alle de berømte hollandske souvenirs, samt traditionelle ting som magneter, hatte og T-shirts kan findes.

Måske en af de mest interessante måder at opleve Amsterdam shopping er at gå til en af byens mange historiske gade markeder, som traditionelt har alle former for dagligvarer, fra blomster til køkkenudstyr, til lokalbefolkningen. Dappermarkt (Dapperstraat, East Amsterdam) er konsekvent stemt et af de bedste markeder i Europa, og sælger alt fra traditionel landmands marked produceret, fra blomster til billigt tøj.

The Book Exchange (Kloveniersburgwal 58, +31 (0) 20 626 6266, www.bookexchange.nl) er en lille, men fyldt med brugte bøger, hvor du kan købe eller sælge bøger og tilbyder et stort udvalg i engelsk på flere etager. Stemningen i denne boghandel er hyggelig, med gulv-til-loft reol stablet i en gammel kanal hus.

Hvis det er mode og tøj, du er ude efter, er der en række shopping gader beliggende i den centrale del af den gamle by, for eksempel den fornemme PC Hooftstraat, hvor du vil finde alle de berømte designere og dyre butikker, Nieuwendijk, en lidt forsumpet, men interessant shoppinggade, Haarlemmerstraat, som er fantastisk til at finde antikviteter butikker, og kanalen gader, herunder Prinsengracht og Herengracht, som er et kvarterer fuld af butikker med nipsgenstande og gavebutikker.

Elverbrn legetj