Strande Amsterdam


 

Find ud af hvor de gode strande er i Amsterdam

Badeferie er nok ikke det første, du ville forvente at finde i Amsterdams største by, er der en række menneskeskabte strand byer inden for rækkevidde af dit Amsterdam hotel med offentlig transport.

Blijburg

Muiderlaan 1001, 1087 VA, Amsterdam; www.blijburg.nl

Blev etableret i 2003, denne menneskeskabte strand stiller sig selv som den kulturelle strand idyl i Amsterdam. Det er ikke svært at se hvorfor, med sin spændende DJ sæt afholdes regelmæssigt i løbet af sommeren på sandet, plus masser af gode steder at gå hen og få mad og drikke. Yoga, salsa, film screeninger og meget mere findes også lige her på stranden. Du kan endda komme herhen med sporvogn, hvilket gør denne Amsterdam strand et ideelt valg for et kort besøg.

Strand Vest

Stavangerweg 900, 1013 AX Amsterdam www.strand-west.nl

Amsterdams nyeste strand by, kan denne brede sandstrand område prale med en smuk udsigt over floden IJ. Kun en kort tur med bus eller sporvognen fra centrum af byen. Her på Strand West, kan du vælge at spille beachvolley, spise på vandkanten eller bare nyde en afslappende cocktail.

Strand Zuid

Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam www.strand-zuid.nl

Denne kompakte, men fuldt udstyret strand by er en meget fleksibel mulighed for at slappe af på sandet lige i hjertet af en storby - det kan endda være fyldt med mennesker endda når det regner! Placeret ved siden af den berømte Beatrix Park, har denne menneskeskabte Amsterdam strand en cafe terrasse og restaurant samt DJ i weekenden.

Zandvoort

Boulevard Paulus, 2042 Zandvoort; www.vvvzandvoort.nl

Blot 27 minutter fra Central Station med tog, er denne Zandvoort beach resort landsby det perfekte sted at gå en afslappende heldagstur ud af byen. De ni kilometer strækning af stranden er hjemsted for alle former for rekreative aktiviteter, herunder strand sport og snesevis af caféer lige i sandet.

Elverbrn legetj