Vejret Amsterdam


Se vejret for Amsterdam

Takket være sin beliggenhed tæt på den nordlige del af Europa, med Vesterhavet tæt mod vest, nyder Amsterdams vejr godt af et køligt oceanisk klima. Det betyder, at det kan være et godt tidspunkt at besøge byen i hvilken som helst måned af året.

Amsterdam vintervejr temperaturen er koldt til mild, nyder godt af det faktum, at byen er omringet på tre sider af store vandmasser. Om natten falder graderne sjældent under minus 5, selv om andre dele af landet ser meget lavere temperaturer.

Somrene er nogenlunde varme. Den gennemsnitlige daglige grader i Amsterdam i august er 21C. Amsterdam temperaturer overstiger 30 °C kun cirka tre gange om året, i modsætning til de berømte byer længere sydpå som Rom eller Barcelona.

Det regner ofte, omkring hver anden dag i gennemsnit over hele året, men det meste af dette kommer i form af støvregn eller let regn. Overskyet, fugtig dag er almindelig mellem oktober og marts, men det vil ikke være for koldt til at se højdepunkterne i Amsterdam på trods af vejret.


Gennemsnitstemperatur - Amsterdam

Nedefor kan du se gennemsnitstemperaturer på Amsterdam

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

°C

3 3 6 9 13 17 18 18 16 12 8 4

 

Gennemsnitregn - Amsterdam

Nedenfor kan du se gennemsnitsregn for Amsterdam hen over året

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

mm

62 45 40 41 42 50 71 65 73 70 72 58

Elverbrn legetj